Hae tästä blogista

lauantai 10. lokakuuta 2015

Yllätys yllätysIlokseni voin jakaa kanssanne tämän uutisen: Kirjoittamani lasten matkakirja, Sara matkalla Kaliforniassa, on juuri ilmestynyt Myllylahden kustantamana. Kaupoista tätä saa varmaankin vasta lokakuun lopussa, mutta www.myllylahti.fi verkkokaupasta tätä saa jo tilattua. Mahtava kuvitus on Terse Bastin käsialaa.

Tarina perustuu todelliseen kahden viikon Kalifornian matkaan ja olen pyrkinyt tuomaan tekstissä nimen omaan lapseni kokemuksia matkan aikana. Kirjassa on mukana lyhyitä englanninkielisiä dialogeja ja jokaisen luvun perässä on pieni sanasto. Ideana on, että kun tarinaa luetaan uudestaan ja uudestaan, tulevat sanat ja sanonnat lukijalle tutuiksi.

Tarina itsessään on fiktiivinen ja se on eräänlainen seikkailu, jossa Sara joutuu pärjäämään erilaisissa matkalla eteen tulevissa tilanteissa. Kirjassa on kuvattu myös lentokentällä ja lentokoneessa tapahtuvia toimia laajalti.
Lue sinäkin Saran seikkailuista lainaamalla kirja kirjastosta tai ostamalla se Myllylahden verkkokaupasta tai lähimmästä kirjakaupasta :)

2 kommenttia:

  1. Wow ja onnea! Vaikuttaa kiinnostavalta (tykkäilen myös Terese Bastin kuvitustyylistä), ehdottomasti lukulistalle. :)

    VastaaPoista