Hae tästä blogista

maanantai 21. huhtikuuta 2014

e-kirjoista

Perun kaikki pahat sanani. Siis e-kirjoihin liittyen. Noh, en nyt mitään pahaa niistä varsinaisesti ole puhunut, mutta taisinpa sanoa jossain välissä, että eivät ole minua varten ja että haluan kirjan olevan oikea kirja.
Tartuin Elisan e-kirjatarjoukseen ja sille tielle jäin. Siis e-kirjathan ovat vastaus todella moneen aiemmin pohtimaani ongelmaan. Pelkästään lomille raahattavien kirjojen määrä on nyt huomattavasti kevyempi, sekä lentomatkalle otettavat kirjat myös. Joskus on tullut otettua "mitä jos tämä kirja loppuukin jo ennen laskeutumista" -tyylinen varakirja koneeseen mukaan. No enpä ota enää; e-kirja pelastaa, kunhan niitä on valmiiksi ladattuna tarpeeksi monta.

Luin Jo Nesbon Aaveen e-kirjana. Kirja oli ylipäätään ensimmäinen dekkari, jonka luen ikinä uudelleen. Toimi! Oli kyllä näppärä hyödyntää kaikki turhat odotteluajat sun muut e-kirjan muodossa.

Jep. Eikä myöskään haittaa, että uutuudet saa nyt nopeammin käsiinsä e-kirjan muodossa, eikä myöskään se, että kirjat ovat näin myös edullisempia :)))

Ps. ainoa ongelma on nyt vaan se, että minkä kuvan saan tänne blogiini laitettua, kun olen e-kirjan lukenut....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti